Aannemer zaanstad

Voor een renovatie, verbouwing of bouwproject op zoek naar een betrouwbare aannemers in Zaanstad? Majstro-bouw is een vakkundig aannemersbedrijf met ruim 19 jaar ervaring. Onze vakmensen zijn u graag tot dienst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

ERVAREN vakmensen

Als aannemersbedrijf hebben wij al meer dan 19 jaar ervaring met renovaties, verbouwingen en bouwprojecten. In deze jaren hebben we vele opdrachtgevers blij gemaakt met prachtige opleveringen. Onze vakmensen weten als geen ander hoe zij (ver)bouwprojecten tot in de kleinste details moeten afwerken. 

Als u kiest voor Majstro-bouw dan plannen we graag een afspraak in om alle eisen en wensen samen door te nemen. Als alle gewenste werkzaamheden voor ons duidelijk zijn, dan maken wij een scherpe offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte dan plannen wij uw renovatie of (ver)bouwproject in. Vervolgens kunnen onze vakmensen op de afgesproken datum voor u aan het werk! Bent u overtuigd van ons vakmanschap? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

ONZE DIENSTEN

Timmerwerken

Elektricien

Stukadoor

Loodgieter

schilder

gipsbouw

MAjstro-bouw als aannemer

Wanneer u kiest voor Majsto-bouw als aannemer weet u zeker dat u de juiste mensen voor uw project aan het werk zet. Als aannemersbedrijf zijn wij gevestigd in Ijmuiden, in de buurt van Zaanstad, maar we zijn werkzaam door heel Nederland. Door onze bestaande klantenkring worden wij zeer gewaardeerd, vooral door onze hoge service en afwerking tot in perfectie. Benieuwd naar wat andere opdrachtgevers over ons te zeggen hebben? Lees hier recensies van voorgaande opdrachtgevers.

Als betaalbare aannemer staan wij bekend om onze hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs. 

Wij werken enkel met vakbekwaam personeel dat hoog geschoold is en de jarenlange ervaring heeft op het gebied van renovaties, verbouwingen en bouwprojecten. Zo kunnen wij als aannemer u garanderen dat wij vakmanschap leveren!

offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw (ver)bouwproject? Vraag direct een offerte aan. Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak inplannen? Bel gerust naar  06-197-25750.

Wilt u ons als aannemer inschakelen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op! Liever even bellen voor persoonlijk contact? U kunt ons telefonisch bereiken op 06-197-25750.

Offerte Aanvraag

Omschrijving Project

Bel Mij Terug