Aannemer ijmuiden

Vakkundige aannemer in Ijmuiden nodig? Majstro-bouw is gevestigd als aannemersbedrijf in Ijmuiden. Met ruim 19 jaar ervaring hebben wij al vele (ver)bouwprojecten mogen uitvoeren in Ijmuiden en omgeving. Wij vertellen graag hieronder meer over onze diensten!

Aannemersbedrijf in ijmuiden

Majstro-bouw is een aannemer gevestigd in Ijmuiden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van renovaties, verbouwingen en bouwprojecten. Wilt u ons inschakelen als aannemer in Ijmuiden? Dan plannen we eerst een persoonlijk gesprek in om al uw wensen en eisen tot in de kleinste details te bespreken. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

Als aannemersbedrijf gaan wij altijd voor 100% klanttevredenheid bij onze opdrachtgevers. Al vele tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan, waarvan u hier een aantal recensies vind.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte en al uw wensen bij ons duidelijk zijn kunnen onze vakmensen aan de slag met uw bouwproject. Tijdens het project heeft u één vast contactpersoon. Dit zorgt voor heldere communicatie. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan staat uw vaste contactpersoon altijd voor u klaar!

Meteen een offerte aanvragen voor uw verbouwing, bouwproject of renovatie? Vrijblijvend een offerte aanvragen kan gemakkelijk en snel via onze website!

ONZE DIENSTEN

gipsbouw

Elektricien

schilder

Stukadoor

Loodgieter

Timmerwerken

Contact met ons opnemen?

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen? Of wilt u persoonlijk contact? Dan kunt u bellen naar 06-197-25750Ook kunt u een mail sturen naar info@majstro-bouw.com.

N

Van A tot Z Geregeld

N

Kwalitatief & Betaalbaar

N

100% Tevredenheid

Heeft u vragen?

Bel ons

Mobiel: 06-197-25750

Stuur een email

Email: info@majstro-bouw.com

Bedrijfsgegevens

KVK: 536 34 985

BTW: NL 2590.18.661.B01

Majstro-bouw bestaat sinds 2000, en is sindsdien talloze klanten in meerdere landen zoals onder andere Nederland en Frankrijk van dienst geweest.

Offerte Aanvraag

Omschrijving Project

Bel Mij Terug